Binnenkort verwacht: Call of Duty: Black Ops Cold War

Alle Call of Duty fans opgelet! Deze november komt er weer een nieuwe release van de bekende Call of Duty serie. Deze keer is het weer de beurt aan Activision om een nieuwe versie van de game te maken. Activision gaat echter de game geen nieuw leven in blazen zoals we dat een keer eerder zagen met Call of Duty WWII, maar Activision gaat verder met de bekende reeks Call of Duty: Black Ops.

Singleplayer

De game gooit jou als speler in het diepst van de strijd van het politieke conflict tijdens de Koude oorlog in het begin van de jaren 80. Echter is niets is wat het lijkt in de aangrijpende singleplayer Campaign, waarin spelers tegenover historische figuren en de harde werkelijkheid komen te staan. Dit gebeurt allemaal tijdens een gevecht dat zich uitstrekt over de hele wereld op locaties zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije en het KGB-kwartier van de Sovjet-Unie.

Interessant Nieuws

Op de website heeft Activision verschillende interessante dingen laten weten. Zo het nu mogelijk zijn om via elke console online met elkaar te spelen. Hierboven op hebben ze laten weten dat er ook verder word gebouwd aan de geliefde game mode: Warzone, of deze mode ook gelijk te spelen is bij de release is nog niet bekend wel heeft Activision hier alle fans heel erg gelukkig mee gemaakt.

Hoe de game er precies uit komt te zien en of Activision aan alle verwachtingen gaat voldoen is nog de vraag wel heeft de producent een hele goede 1e indruk van de game achter gelaten. De game komt uit op 13 November en zal te spelen zijn op de Xbox One, Xbox Series X, Playstation 4, Playstation 5 en PC