Binnenkort verwacht: Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla is een aankomend spel geproduceerd door Ubisoft. Het spel is de 21ste release in de bekende Assassin’s Creed serie. Het spel word gereleaset aan het eind van dit jaar en is beschikbaar op PC, PlayStation 4, Xbox One en de nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X.

Assassin’s Creed Valhalla is een open wereld game die zich afspeelt in Noorwegen en Engeland. In de game ga je volledig op in het leven van het legendarische Viking tijdperk. Kruip in het lichaam van de gefreesde Eivor en ga samen op pad richting de Engelse kust. Je verkent de donkere middeleeuwen van Engeland, waar de angst voor jou als Viking groots is.

Ga je op epische rooftochten tegen troepen en nederzettingen van het Saksische leger. Vecht als een echte Viking met 2 wapen tegelijk en vecht zoals je nog nooit eerder hebt gezien door de intuïtieve vechtstijl van de Vikingen. Verveel je geen moment met de grootste verzameling van vijanden in de Assassin’s Creed serie ooit.

Je bepaalt zelf de baan van de game door de verschillende keuzes die je kan maken. Bouw je eigen nederzetting en verzamel de beste strijders voor je clan. Verrijk jezelf met middelen om je nederzetting te laten groeien. Vecht of onderhandel met je vijanden en maak hierbij gebruik van verschillende tactieken. Vecht tot dat jij de politieke macht hebt.

Wil jij deze of andere games downloaden? klik dan op de link!

Assassin's Creed: Valhalla - Check hier de epische trailer - Apparata