Betaal-per-uur karaoke spel komt naar Xbox Live

The Karaoke Channel en Microsoft Studios gaan samenwerken aan een nieuw zangspel dat tegen betaling muziek streamt in intervallen van 2, 6 en 24 uur.

Microsoft heeft recentelijk haar eerste gratis spel toegevoegd aan Xbox Live, maar het bedrijf is nog niet klaar met het proberen van nieuwe dingen. Microsoft en The Karaoke Channel hebben een samenwerkingsverband aangekondigd dat later dit jaar een nieuw betaal-per-uur karaoke spel gaat opleveren voor Xbox Live.

Het spel, met de simpele titel ‘Karaoke’, heeft een bibliotheek met meer dan 8,000 liedjes en tal van genres, inclusief pop, rock, country, hip-hop en nog veel meer. Liedjes zullen verkrijgbaar zijn door middel van streaming, zo is er geen download nodig.

Karaoke zal starten met gratis proef liedjes. De volle toegang naar de bibliotheek is beschikbaar in blokken van 2, 6 of 24 uur door middel van Microsoft Points. Het was niet aangekondigd wat Microsoft denk te vragen voor deze dienst, en een vertegenwoordiger van het bedrijf was niet direct beschikbaar voor commentaar. Nieuwe liedjes zullen regelmatig aan de bibliotheek worden toegevoegd, zei Microsoft.

Of Karaoke op Xbox Live ondersteund wordt door Kinect is niet genoemd. Microsoft heeft wel gezegd dat gamers een Xbox 360 headset, draadloze microfoon of een USB microfoon nodig hebben om het spel te spelen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *