Assassin’s Creed: Unity (U-play)

Kruip in de huid van de op wraak beluste Dorian en maak de Franse Revolutie van dichtbij mee in “Assassin’s Creed Unity”, een zinderend action-adventurespel vol spectaculaire gebeurtenissen!

Parijs, 1789; Door de Franse Revolutie is het prachtige Parijs in een stad vol chaos en angst veranderd. Wie het op durft te nemen tegen de elite wordt zonder pardon gedood. De eens zo lieflijke straten kleuren rood van het vele bloed dat vergoten wordt. In deze tijd van onrust verliest de jonge Arno Dorian zowel zijn echte vader als zijn adoptievader. Wanneer hij ervan wordt beschuldigd zijn adoptievader vermoord te hebben, zint hij op wraak. Arno sluit zich bij de Assassins, een groep sluipmoordenaars, aan om de ware krachten achter de revolutie te ontmaskeren. Help hem in een ware Master Assassin te veranderen in dit meedogenloze spel waarin je alle hoogte- en dieptepunten van de Franse Revolutie van heel dichtbij meemaakt!

dat ook als langeafstandswapen te gebruiken is. Geniet van een verbeterde navigatietechniek en de nieuwe co-op-modus die je in staat stelt in taveernes contact te leggen met vrienden die het spel ook aan het spelen zijn. Zij kunnen je vervolgens tijdens missies te hulp schieten. Verzamel credits en geld om het uiterlijk en de vaardigheden van Arno aan te passen zodat je een geheel eigen personage kunt creëren.

De missies zelf zijn bijzonder gevarieerd. Naast het hoofdverhaal ga je echte moordmysteries te lijf waarbij je nieuwe wapens en items kunt verdienen. In andere missies krijg je te maken met belangrijke figuren uit de geschiedenis. Zorg ervoor dat Arno zijn concentratie niet verliest wanneer hij verliefd wordt op de knappe Élise de la Serre, de dochter van de Grootmeester van de Tempeliers. Ontpop je tot de beste sluipmoordenaar die Frankrijk ooit heeft gekend en reken af met meedogenloze slechteriken in dit meeslepende verhaal vol spanning, intriges en onverwachte verhaalwendingen!

Wil jij meer meeslepende action-adventure games spelen? Download dan bij Denda Games ook het spel Far Cry 4. Met deze first-person shooter zal jij je geen moment vervelen!

Kenmerken

  • Kruip in de huid van de jonge Arno Dorian
  • Maak de Franse Revolutie van dichtbij mee
  • Gevarieerde opdrachten
  • Ontmoet belangrijke figuren uit de geschiedenis
  • Maak gebruik van uiteenlopende wapens
  • Vrienden die het spel ook spelen kunnen je helpen
  • Pas het uiterlijk van jouw personage aan
  • Verbeterde gameplay
  • Talen: Nederlands, Engels, Frans

Wil jij Assassin’s Creed: Unity PC spelen kijk dan NU op de website van Denda Games!