pc games

Aankomende PC Game releases

Het jaar 2018 is inmiddels een aantal weken onderweg en de eerste bekende PC release van dit jaar is uitgebracht. De naam van dit actiespel is Dragon Ball FighterZ en er wordt voornamelijk in gevochten in dit spel. De uitgever van dit spel is Bandai Namco en de releasedatum van dit spel was op 26 januari. Om de game te kunnen spelen moet je deze aanschaffen op het gameplatform Steam.

Het spel is bekend van de mateloos populaire mangaserie Dragon Ball. Alleen in Japan zijn er al 150 miljoen exemplaren verkocht van deze serie. Wereldwijd heeft de mangaserie zelfs meer danĀ  230 miljoen verkochte exemplaren.

2018 wordt een goed jaar voor de gamers!

In 2018 staan nog een aantal goede titels gepland om gereleased te worden. Dat zijn Far Cry 5 en Red Dead Redemption 2. De titel waar de meeste gamers om staan te springen is toch wel Red Dead Redemption 2. Het videospel is ontwikkeld door Rockstar San Diego. Het is de opvolger van Red Dead Redemption, wat in 2010 de Game of the Year was. Red Dead Revolver is weer de voorganger van Red Dead Redemption. De releasedatum van deze westerngame staat nu gepland op 26 oktober 2018.

De hoofdrolspeler in Red Dead Redemption 2 is Arthur Mogan, die er om bekend staat dat hij graag geld afhandig maakt van onschuldige mensen. Meer van zijn bezigheden zijn het beroven van banken, het kapen van treinen, is niet bang om zijn wapens af te laten gaan en Arthur maakt alleen gebruik van zijn paard in de open wereld. De ontwikkelaar heeft al een aantal screenshots vrijgegeven van de karakters en de gameplay en wij kunnen zelf niet wachten met spelen van het spel.

Fary Cry 5 staat gepland voor 27 maart 2018 en is de 8e game in de Far Cry Reeks. Het beloofd qua verhaallijn, gameplay en graphics de beste Far Cry game tot nu toe te worden.